Ring 52 512 512, eller lad os ringe dig op...
Ring mig op
Fejl i telefonnummer, det skal bestå af 8 tal.

Forespørgsel

Bestil nemt og bekvemt, mindst tre dage før, og betal online hvis du ønsker det. Vi ringer dig altid op for at sikre os, og dig, at alt er som det skal være.

Ønsket antal kuverter


Min. 10 personer

Vivaldi Julebuffet

Inkluderet i menuen er:

Kolde tilvalgLune tilvalgPris

Kontaktoplysninger


Dit telefonnummer skal bestå af otte cifre.


Fakturaadresse
Jeg har hemmelig adresse

Leveringsoplysninger

Dato for levering
  /    /  
Ønskede spisetidspunkt
  :  
Fejl i dato/tid, skal være min. 3 hverdage fra d.d.


Jeg ønsker at få maden leveret

Jeg ønsker at afhente maden

Afhentningen kan kun ske på nedenstående adresse:Afhentningsoplysninger


Jeg ønsker at få afhentet servicen

Jeg ønsker selv at aflevere servicen
Vælg hvilken Café Vivaldi du ønsker at aflevere servicen hos.Videre

Drikkevare

Vælg mellem vores udvalgte drikkevare.
ingen drikkevare

Godkend ordre

Vivaldi Julebuffet

Antal kuverter:


Inkluderet i bestillingen er:Kontaktoplysninger

Email:
Tlf:
Navn:
Adresse:

Leveringsoplysninger

Dato:
Tidspunkt:
Navn:
Adresse:

Afhentningsoplysninger

Service

Pris

Vivaldi Julebuffet:
Drikkevare DKK 0
Levering:
Afhentning:
Kortgebyr: Kr. 0

Ialt:


Jeg acceptere Vivaldi Caterings Salgs og leveringsbetingelser

 Print  Tilbage

Print Logo
Send forespørgsel Bestil med finansiering
Bestil/Betal Betal med MobilePay

Betaling

Dankort Visakort MasterCard MaestroCard


 Tilbage

Tak for din bestilling

Du videreføres nu til betalingssiden med Mobilepay. Tilbage
Åbningstider i kundeservice

Mandag til Fredag:
kl. 08.00 – 18.00


Bemærk: Kundeservice er lukket Lørdag, Søndag og helligdage.

Vi leverer mad ud af huset alle årets dage, dog med undtagelse af den 1. januar hvert år.
Ring til os på 52 512 512

Handelsbetingelser for Vivaldi Catering

Nedenstående handelsbetingelser er gældende, når du handler på www.vivaldicatering.dk.

 

Generelt

Webshoppen på www.vivaldicatering.dk ejes og drives af:

Vivaldi Catering A/S Sorøvej 84 4200 Slagelse Telefon: 52 512 512 mail: kontor@vivaldicatering.dk web: www.vivaldicatering.dk CVR-nr. 31 61 94 83

 

Bestilling

Bestilling foretages via telefon, fremmøde eller online. Du kan kun bestille til minimum 10 personer. Det er muligt at bestille op til 3 hverdage før dit arrangement, der kan dog være undtagelser omkring helligdage. Når du har bestilt modtager du en ordrebekræftelse fra os. Bestiller du online ringer vi dig op, så hurtigt vi kan for, at tjekke om alt på din ordre er korrekt, herefter modtager du en ny ordrebekræftelse fra os.

 

Betaling

Betaling hos vivaldicatering.dk foretages gennem Epay.

Al kommunikation er krypteret og certificeret af PBS. Er du i tvivl, så se listen over certificerede forretninger.

Når du handler på www.vivaldicatering.dk, kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro og Mobilepay.

Bruger du en af ovenstående korttyper, vil der blive opkrævet et symbolsk betalingskortgebyr. Satsen afhænger af det valgte kort, men det vil altid fremgå på betalingssiden, hvor du taster dine kortoplysninger ind.

Siden, hvor du indtaster dine kortoplysninger, er SSL-krypteret, hvilket er en sikkerhed for, at andre ikke kan aflæse dine kortoplysninger under betalingstransaktionen.

Du kan også betale på vores kontor i Slagelse eller via bankoverførsel, det skal gøres senest 3 hverdage før levering af din ordre. Du kan overføre fakturabeløbet til følgende konto i Jyske Bank: Reg. nr.: 5066 og konto nr. 1324439. Mærk din betaling med det telefonnummer eller ordrenummer som er opgivet på ordrebekræftelsen, så vi kan finde din betaling.

Uanset betalingsmetode afsender vi din ordre på den aftale leveringsdag, såfremt din betaling er registreret. Ved betalingskort på www.vivaldicatering.dk bliver beløbet tidligst trukket fra din konto, når varerne afsendes fra vores køkken.

Alle priser i webshoppen er i danske kroner (DKK) og inkl. moms, med mindre andet er tydeligt angivet,

f.eks. på ordrebekræftelsen.

 

Levering

Vi leverer alle vores varer med eksternt firma, som er godkendt til kørsel med fødevarer. Vi planlægger turen sådan, at leveringen sker senest 15 minutter før det ønskede spisetidspunkt. Hvis spisetidspunktet for eksempel er kl. 18:00, leverer vi hos dig imellem kl. 17:15 - 17:45. Vi gennemgår maden sammen med dig. Er der mod forventning fejl i jeres bestilling, kan du kontakte os på tlf. 52 512 512, tast derefter 1 (fejl og mangler i jeres levering) og du kommer igennem til en af vores medarbejdere.

Prisen på levering varierer efter afstand mellem Vivaldi Catering A/S og leveringsadressen, men det vil altid fremgå tydeligt, når du vælger hvordan eller hvor, varerne skal leveres.

Du har også altid mulighed for selv at afhente varerne direkte fra Vivaldi Catering A/S, Sorøvej 82, port 5, 4200 Slagelse (ring på klokken ved den hvide port, så kommer kokken ud med maden til dig). Vælger du selv at afhente ordren er der ingen leveringspris, med mindre vi skal afhente servicen hos dig efterfølgende.

 

Leveringsgaranti

Levering skal være til tiden og det er vi heldigvis rigtig gode til. Derfor lover vi dig, at har du ikke maden senest 60 min. efter det aftale tidspunkt, Så får du, ud over maden, et gavekort på det beløb din ordre lyder på.

Force majeure er vores eneste forbehold i leveringsgarantien, Force majeure er kort sagt: En hændelse som vi ingen indflydelse har på, og som vi ikke kan forudsige, det kunne eksempelvis være et væltet træ på en landevej, ekstreme vejrforhold, forsyningsnedbrud eller noget andet, som umuliggør at aftalen bliver overholdt.

 

Fortrydelsesret / Afbestilling / Ændring

Når du handler på www.vivaldicatering.dk, kan du fortryde, ændre eller afbestille din ordre indtil 3 hverdage før levering. Alle vores varer er fødevarer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, og derfor har du ingen fortrydelsesret efter levering af ordren.

 

Reklamationsret

Modtager du din ordre, som ved modtagelsen er mangelfuld eller på anden måde ikke lever op til det ønskede eller forventede, skal du hurtigst muligt og senest inden for 24 timer efter modtagelsen af ordren kontakte os på 52 512 512, så vi kan behandle din reklamation.

 

Persondata

Når du handler på www.vivaldicatering.dk, skal vi bruge nedenstående personlige oplysninger: Navn, Adresse, Postnummer, By, telefonnummer og E-mail.

Vi bruger dine oplysningerne med det formål at levere din ordre, samt at kunne kontakte dig 1 gang efter dit arrangement, med et godt tilbud, du kan dog frabede dig al kontakt fra os fremover. Når vi samler oplysningerne ind via webshoppen, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke, og at du er helt klar over, hvilke oplysninger vi samler ind, og hvordan vi bruger dem. Du giver dit samtykke ved at acceptere vores handelsbetingelser, når du gennemfører købet.

Vær opmærksom på, at vi ikke opbevarer oplysningerne krypteret.

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Oplysningerne registreres hos Vivaldi Catering A/S og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Dog slettes oplysningerne ikke, hvis du har oprettet en konto hos os, med mindre du direkte beder os om det.

Som registreret hos Vivaldi Catering A/S har du altid ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven, og hvis du ønsker at se eller slette oplysninger, skal du rette henvendelse til os på kontor@vivaldicatering.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb på www.vivaldicatering.dk, skal du kontakte os på kontakt@vivaldicatering.dk. Vi er altid interesseret i at finde en god løsning, hvis du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores webshop.