Nytår 2019

Lad os gøre det nemt for dig...
Ring 52 512 512, eller lad os ringe dig op...
Ring mig op
Fejl i telefonnummer, det skal bestå af 8 tal.

Forespørgsel

Bestil nemt og bekvemt, mindst tre dage før, og betal online hvis du ønsker det. Vi ringer dig altid op for at sikre os, og dig, at alt er som det skal være.

Ønsket antal kuverter


Min. 6 personer

Nytårsmenu 2019

Inkluderet i menuen er:

TilkøbPris

Kontaktoplysninger


Dit telefonnummer skal bestå af otte cifre.


Fakturaadresse
Jeg har hemmelig adresse

Leveringsoplysninger

Dato for levering
  /    /  
Ønsket leveringstidspunkt
  :  
Fejl i dato/tid, skal være min. 3 hverdage fra d.d.


Jeg ønsker at få maden leveret

Jeg ønsker at afhente maden

Vælg afhentningssted:
Afhentningsoplysninger


Jeg ønsker at få afhentet termokasser/plastkasser

Jeg ønsker selv at aflevere termokasser/plastkasser
Vælg hvilken Café Vivaldi du ønsker at aflevere servicen hos.Videre

ingen drikkevare

Godkend ordre

Nytårsmenu 2019

Antal kuverter:


Inkluderet i bestillingen er:Kontaktoplysninger

Email:
Tlf:
Navn:
Adresse:

Leveringsoplysninger

Dato:
Tidspunkt:
Navn:
Adresse:

Afhentningsoplysninger

Service

Pris

Nytårsmenu 2019:
Drikkevare DKK 0
Levering:
Afhentning:
Kortgebyr: Kr. 0

Ialt:


Jeg acceptere Vivaldi Caterings Salgs og leveringsbetingelser

 Print  Tilbage

Print Logo
Send forespørgsel Bestil med finansiering
Bestil/Betal Betal med MobilePay

Betaling

Dankort Visakort MasterCard MaestroCard


 Tilbage

Hold ud – du er næsten i mål

Vi sender dig nu videre til betalingssiden med Mobilepay. Tilbage
Åbningstider i kundeservice

Ring til os mandag til fredag fra kl. 08.00–20.00


Dog har kundeservice lukket lørdag, søndag og helligdage.

Mad ud af huset leverer vi til gengæld alle årets dage. Dog lige med undtagelse af den 1. januar, hvor vi – ligesom dig – tager en doven fridag.
Ring til os på 52 512 512

Handelsbetingelser for Vivaldi Catering

Nedenstående handelsbetingelser gælder, når du handler på www.vivaldicatering.dk.

 

Generelt

Webshoppen på www.vivaldicatering.dk ejes og drives af:

Vivaldi Catering A/S Sorøvej 84 4200 Slagelse

Telefon: 52 512 512

Mail: kontor@vivaldicatering.dk

Web: www.vivaldicatering.dk

CVR-nr. 31 61 94 83

 

Bestilling

Du kan bestille catering online og over telefon. Du kan kun bestille til minimum 10 personer. Du kan bestille op til 3 hverdage før dit arrangement – dog kan der være undtagelser omkring helligdage.

Når du har bestilt, modtager du en ordrebekræftelse fra os på din mail. Bestiller du online, ringer vi dig desuden op for at tjekke, om alt på din ordre er korrekt. Herefter modtager du en ny ordrebekræftelse fra os.

 

Betaling

Betaling hos vivaldicatering.dk foretages gennem Epay.

Al kommunikation er krypteret og certificeret efter PCI-standard. Læs mere om sikkerheden ved Epay her.

Når du handler på www.vivaldicatering.dk, kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro og Mobilepay.

Bruger du en af ovenstående korttyper, vil der blive opkrævet et symbolsk betalingskortgebyr. Satsen afhænger af det valgte kort, men det vil altid fremgå på betalingssiden, hvor du taster dine kortoplysninger ind.

Siden, hvor du indtaster dine kortoplysninger, er SSL-krypteret, hvilket er en sikkerhed for, at andre ikke kan aflæse dine kortoplysninger under betalingstransaktionen.

Du kan også betale på vores kontor i Slagelse med kreditkort, via bankoverførsel eller Mobilepay nr. 17350, det skal gøres senest 3 hverdage før levering af din ordre. Du kan overføre fakturabeløbet til følgende konto i Jyske Bank: Reg. nr.: 5066 og konto nr. 1324439. Mærk din betaling med det telefonnummer eller ordrenummer, som er opgivet på ordrebekræftelsen. Så kan vi nemt finde din betaling.

Uanset betalingsmetode afsender vi din ordre på den aftalte leveringsdag, såfremt din betaling er registreret. Ved betalingskort på www.vivaldicatering.dk bliver beløbet tidligst trukket fra din konto, når varerne afsendes fra vores køkken.

Alle priser i webshoppen er i danske kroner (DKK) og inkl. moms, med mindre andet er tydeligt angivet, fx på ordrebekræftelsen.

 

Levering

Vi leverer alle vores varer med eksternt firma, som er godkendt til kørsel med fødevarer. Vi planlægger turen sådan, at leveringen sker senest 15 minutter før det ønskede leveringstidspunkt. Vores chauffør gennemgår maden sammen med dig.

Er der mod forventning fejl i bestillingen, kan du kontakte os på tlf. 52 512 512, tast derefter 1 (fejl og mangler i jeres levering) og du kommer igennem til en af vores medarbejdere.

Prisen på levering varierer efter afstand mellem Vivaldi Catering A/S og leveringsadressen. Prisen vil altid fremgå tydeligt, når du vælger, hvordan eller hvor varerne skal leveres.

Du har også altid mulighed for selv at afhente varerne direkte fra Vivaldi Catering A/S, Sorøvej 82, port 5, 4200 Slagelse (ring på klokken ved den hvide port, så kommer kokken ud med maden til dig). Vælger du selv at afhente ordren, er der naturligvis ingen leveringspris, med mindre vi skal afhente servicen hos dig efterfølgende.

 

Leveringsgaranti

Levering skal være til tiden, og det er vi heldigvis rigtig gode til. Derfor lover vi dig, at har du ikke maden senest 60 minutter efter det aftale tidspunkt, så får du, ud over maden, naturligvis et gavekort på det beløb, din ordre lyder på.

Force majeure er vores eneste forbehold i leveringsgarantien. Force majeure er hændelser, som vi ingen indflydelse har på, og som vi ikke kan forudsige. Det kunne fx være et væltet træ på en landevej, ekstreme vejrforhold, forsyningsnedbrud eller noget andet, som umuliggør, at aftalen bliver overholdt.

 

Fortrydelsesret, afbestilling og ændring

Når du handler på www.vivaldicatering.dk, kan du fortryde, ændre eller afbestille din ordre indtil 3 hverdage før levering. Alle vores varer er fødevarer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, og derfor har du ingen fortrydelsesret efter levering af ordren.

 

Reklamationsret

Modtager du din ordre, som ved modtagelsen er mangelfuld eller på anden måde ikke lever op til det ønskede eller forventede?

Kontakt os hurtigst muligt og senest inden for 24 timer efter modtagelsen på 52 51 25 12. Så vi kan behandle din reklamation og evt. finde en løsning eller kompensation. 

 

Persondata

Når du handler på www.vivaldicatering.dk, skal vi bruge nedenstående personlige oplysninger: dit navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og e-mail.

Vi bruger dine oplysninger med det formål at levere din ordre, samt at kunne kontakte dig 1 gang efter dit arrangement med et godt tilbud. Du kan naturligvis frabede dig al kontakt fra os fremover.

Når vi samler oplysningerne ind via webshoppen, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke, og at du er helt klar over, hvilke oplysninger vi samler ind, og hvordan vi bruger dem. Du giver dit samtykke ved at acceptere vores handelsbetingelser, når du gennemfører købet.

Vær opmærksom på, at vi ikke opbevarer oplysningerne krypteret.

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Oplysningerne registreres hos Vivaldi Catering A/S og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Dog slettes oplysningerne ikke, hvis du har oprettet en konto hos os (med mindre du direkte beder os om det).

Som registreret hos Vivaldi Catering A/S har du altid ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven, og hvis du ønsker at se eller slette oplysninger, skal du rette henvendelse til os på kontor@vivaldicatering.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb på www.vivaldicatering.dk, skal du kontakte os på kontakt@vivaldicatering.dk. Vi er altid interesseret i at finde en god løsning, hvis du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os.