Hurtige fakta om os:
52 512 512

VI LEVERER MAD UD AF HUSET ÅRET RUNDT
”dog holder vi en lille hviledag d. 1. januar”
Kontakt os

Vivaldi Catering

Vi leverer maden til din næste fest


Fødselsdag, barnedåb, studentergilde, julefrokost, sølvbryllup, venindehygge – eller bare fordi? Selv hvis I er et mindre selskab, kan det være rart at lade andre stå for maden.

 

Hos Vivaldi Catering finder du menuer og buffeter, der altid er sammensat af de bedste råvarer. Alt er tilberedt med stor omhu af vores dygtige kokke. Retterne her på siden kan du bestille, som de er, eller du kan bruge dem som inspiration til at finde den helt rigtige menu til din fest. Har du særlige ønsker, er du kræsen, vegetar, ekstra sulten eller noget helt femte, så kontakt os endelig. Vi kan opfylde de fleste ønsker.
Vi glæder os til at høre fra dig – og at være med til at gøre din fest til en fantastisk oplevelse. For det ER bare sjovere at være vært, når man kan bruge tid på gæsterne frem for i køkkenet.

Åbningstider i kundeservice

Ring til os mandag til fredag fra kl. 08.00–20.00


Dog har kundeservice lukket lørdag, søndag og helligdage.

Mad ud af huset leverer vi til gengæld alle årets dage. Dog lige med undtagelse af den 1. januar, hvor vi – ligesom dig – tager en doven fridag.
Ring til os på 52 512 512

Finansiering af din næste fest

0 % Rente, 0,- gebyr og 0% ÅOP i 12 måneder - Helt uden omkostninger for dig


Vivaldi Catering tilbyder, i samarbejde med SPARXPRES, en nem og enkel måde til, hvordan du kan finansierer din næste fest, ved køb af mad for minimum kr. 2.000 og op til kr. 36.000.

 

Vi ønsker de bedst mulige vilkår for vores kunder, så derfor dækker vi samtlige udgifter der er i forbindelse med din finansieringsaftale med SPARXPRES, vi tjener altså ingen penge på din finansiering.
Du skal blot beslutte dig for, hvad du og dine gæster skal sætte tænder i, så klarer vi resten for dig.Bestil nu - Nyd store portioner mad og betaling i små bider
Cafe Vivaldi

Vi er også en café. Faktisk er vi 17 caféer, som hver dag har besøg af 1000vis af glade gæster.


Og hvorfor er der så et billede af en lampe? Det ville du vide, hvis du nogensinde havde besøgt én af vores caféer. Så hvad venter du på?

Se hvorfor du skulle se at komme afsted
Club Vivaldi

Når du bestiller mad fra Vivaldi Catering, får du de samme fordele, som når du besøger vores caféer.


Faktisk kan du gå ned og nyde en brunch på en valgfri Café Vivaldi for de point du optjener, når du bestiller brunch til 12 personer her hos Vivaldi Catering.

Meld dig ind og få mere ud af Vivaldi Catering
//
Tilmeld nyhedsbrev